Привіт!Рада представити вам свої професійні послуги у сфері креативного дизайну.Моя спеціалізація включає створення унікальних візуальних рішень для популярних ігрових проектів та веб-сайтів:Ігрові напрямки:Counter Strike 1.6, Minecraft, CS2, Lineage 2 та багато іншого.Веб-розробка:Дизайн під шаблонні системи (Solution, GameCMS), а також індивідуальні проекти будь-якої складності.Готова втілити вашу мрію в життя та створити ексклюзивний дизайн, який справить враження та приверне увагу аудиторії.Крім того, тут регулярно публікуватимуться завершені роботи, які демонструють мій досвід і рівень майстерності.Мій телеграм: Макима
Виконана робота для хостингу 1GAME.COM.UA---------------------------------------HAPPYEASTER DAY---------------------------------------Банер для - 1GAME.COM.UAАватарка для телеграма - 1GAME.COM.UAАватарка вертикальна - 1GAME.COM.UAЛоготип для - 1GAME.COM.UAМотд вікно для сервера - 1GAME.COM.UAФон на сайт - 1GAME.COM.UAРозроблено для - [1GAME.COM.UA]Якщо ви бажаєте замовити дизайн, ви можете зв'язатися зі мною в телеграмі: Макима
Привіт!
Рада представити вам свої професійні послуги у сфері креативного дизайну.
Моя спеціалізація включає створення унікальних візуальних рішень для популярних ігрових проектів та веб-сайтів:
Ігрові напрямки:
Counter Strike 1.6, Minecraft, CS2, Lineage 2 та багато іншого.
Веб-розробка:
Дизайн під шаблонні системи (Solution, GameCMS), а також індивідуальні проекти будь-якої складності.
Готова втілити вашу мрію в життя та створити ексклюзивний дизайн, який справить враження та приверне увагу аудиторії.
Крім того, тут регулярно публікуватимуться завершені роботи, які демонструють мій досвід і рівень майстерності.
Мій телеграм: Макима
Виконана робота для хостингу 1GAME.COM.UA

---------------------------------------
HAPPYEASTER DAY
---------------------------------------
Банер для - 1GAME.COM.UA
Аватарка для телеграма - 1GAME.COM.UA
Аватарка вертикальна - 1GAME.COM.UA
Логотип для - 1GAME.COM.UA
Мотд вікно для сервера - 1GAME.COM.UA
Фон на сайт - 1GAME.COM.UA
Розроблено для - [1GAME.COM.UA]
Якщо ви бажаєте замовити дизайн, ви можете зв'язатися зі мною в телеграмі: Макима